Анелия показва луксозния си начин на живот, когато най-малко трябва!

Певицата Анелия никога не се е славила с особено големи умствени възможности. Тя често счупва тъпомера с изцепките си, направи го и сега.

Икономическата криза в България е огромна. Инфлацията изяжда заплатите и пенсиите на хората. Малцина могат да си позволят да отидат на море, камо ли в чужбина.

Анелия обаче е решила точно сега да покаже, че харчи хонорара си от „Като две капки вода“, където беше една от най-слабите имитаторки. Тя пусна видео от яхта край гръцки плаж. Фолк дивата се показа във видеото и хубаво засне морето, за да се разбере, че почива като принцеса.

В същото време у нас хлябът достига почти 2 лв., а токът в едно домакинство е една четвърт от средната заплата. Това обаче очевидно не прави впечатление на Анелия, която има зад гърба си и бизнесмена Коко Динев, който плаща всеки месец тлъста издръжка за дъщеря си Ивон.

Изпълнителката на „Само мене нямаш“ не се вълнува от друго, освен от себе си и го е показвала много пъти. Да демонстрираш лукс обаче, когато мнозина около теб тънат в мизерия и не могат да си позволят да отидат дори в Китен, е истинска наглост.