Руслан Мъйнов започна да съмнява мнозина дали не е на левия бряг!

Комикът Руслан Мъйнов вече е на 45 г., дори след няколко месеца ще навърши 46, а не изглежда заинтересован по никакъв начин от жените и от възможността да си направи семейство. Той все още е без деца, макар да мечтае за наследник.

Всичко това и поведението на актьора в „Като две капки вода“ всяха съмнението у някои зрители, че Руслан може да е гей и през всичките тези години да не си е признавал. В шоуто за имитации най-много му се удаваха женските образи, а освен това впечатление правеше начинът на седене на комика, който редовно си кръстосваше краката по женски.

Мъйнов имаше дългогодишна връзка с колежката си Анелия Луцинова, с която се залюби покрай предаването „Комиците“. Двамата бяха заедно цели 5 години, но така и не се стигна до брак или дете.

Към момента Руслан изглежда абсолютно незаинтересован от срещуположния пол. Той не излиза на никакви срещи с жени и животът му е само от вкъщи на работа и обратно.

Крие ли актьорът влечение към своя пол, това е въпросът, който вълнува феновете му, след като беше перфектен като жена в „Като две капки вода“.