Звездата от „Ергенът“ Александра Гърдева вече е отчаяна, че няма деца. Съвсем скоро тя ще закове 35 г., а дори няма сериозно гадже и е много далеч от създаването на семейство.

Алекс публикува в Инстаграм видеоклип, в който се моли на Бог. Според мнозина основните й молитви са свързани с желанието й да стане майка.

Психоложката от години жадува да има дете, защото според нея това осмисля живота на един човек. Досега обаче тя е имала само две сериозни връзки, които са били в Испания. Освен това е работила в стриптийз клуб там, вещаят слуховете, а подобни жени трудно стават майки на млади години.

Сега обаче Алекс е напълно готова да има свое дете, но няма мъж, с когото да го направи. Виктор Стоянов се оказа, че не може да покрие изискванията й, след като не наказа Виктория Капитонова за просташката й проява, когато заля хипнотерапевтката с питие.

Гърдева е отчаяна, че не намира мъжа за себе си, а е вече на немалко години. Затова се е обърнала към Господ, от когото иска помощ да зачене и да срещне любовта.

Психоложката доскоро разправяше, че не иска дете от когото и да е, затова още няма. Вече обаче била толкова отчаяна, че била съгласна дори да не е влюбена в бъдещия си мъж, само и само да й направи бебе.

Източник: Crimesbg.com