Имаше време, когато Лиляна Павлова беше сред най-обсъжданите политици у нас. Тя обаче намери начин отново да прикове вниманието върху себе си.

Бившата регионална министърка стана майка за втори път. Тя дари дъщеря си София с полубрат, когото е кръстила Павел.

Бебето е полубратче на голямата й щерка, тъй като е от друг баща. Преди 3 години тя се разведе с Пламен Николов, а сега е с Парашкев Кръстев, който е бившият шеф на „Автомагистрали“.

И в този случай обаче Павлова показва, че за нея парите са над всичко. Бащата на второто й дете е милионер, тъй като неотдавна й подари мезонет на бул. „Джеймс Баучер“, като за него е броил 3 млн. лв.

Двойката живее в Люксембург, откакто Лили напусна политиката. Тя обаче след това се сдоби с нова примамлива работа, тъй като в момента е вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка и печели луди пари.

Лиляна Павлова вече е на 44 г., но това не я спря да роди за втори път, а главната причина е да не изтърве богаташа Парашкев. Въпреки това обаче по-голямата част от българския народ отказва да й честити благата вест, понеже все още се помнят скандалните изказвания на Лили като това например, че един пенсионер трябва да работи, а не да чака само на пенсия и че 300 лв. не е ниска пенсия.

Източник: Уикенд