Новината бувално взриви България!

Нечувана новина взриви България днес. Този път няма никакво съмнение в истинността й, тъй като тя не идва от някой вестник или сайт, а от самия пресцентър на полицията. Официално и потвърдено.

От МВР взривиха обществото със сигнала, че известна наша чалга певица е била заловена да пребърква витрини в един от популярните молове, написа вестник "Уикенд". Не се знае дали въпросната е обикновена клептоманка или просто доходите й са спаднали драстично поради парясал любовник, но фактът си е факт, а резилът огромен.

po1liciaОще повече, че тя действително е една от най-вървежните ни изпълнителки. МВР обаче не спира дотук. Униформените са заловили тези дни още едно известно лице у нас и това е участник в реалити формат.

Не е казано дали форматът е музикален или друг /например Биг Брадър/, но е ясно, че ловкият в ръцете крадец е от мъжки пол.

Разбира се, в интернет моментално заваляха предположения кои може да са звездите като всеки гледа да очерни този, когото най-малко харесва. Ние не се ангажираме с предположения, докато имената на обвинените не изтекат от самия първоизточник.