Безмозъчният моторист от южното ни Черноморие, който стана известен в последните часове с простотията си, рискувайки не само своя живот, но и този на много други хора, е напът да си получи заслуженото.

27-годишният водач на МПС взе разстоянието между Несебър и Бургас за 13 минути и се похвали в интернет, че е карал с около 350 км. в час. От своята глупост той сам се направи обвиняем, тъй като в тази отсечка максимално допустимата скорост е 80 км. в час.

Прокуратурата веднага се задейства и се оказа, че това е шофьор, който има множество провинения на пътя. Той има издадени фишове на неправилно паркиране, неработещи светлини, превишена скорост и какво ли още не.

Само глупак обаче може да се хвали, че е нарушил закона и му се е разминало. Очевидно този млад мъж е не само глупак, но и е с жажда за слава. Явно е готов на всичко, за да стане известен.

Е, сега ще стане известен, но в затвора в Бургас. Там ще има възможност да се „порадва“ на любовта на местните престъпници от ромски произход, а и не само. Мотористът е изправен пред сериозната опасност да прекара следващите 3 години зад решетките.

Във видеото, което той сам сподели, се разминава на косъм с няколко леки коли, а и веднъж с автобус. Без малко да избие маса хора, за да се направи на интересен и да стане известен. На това му се вика профан, смятащ се за нещо, а е всъщност кръгла нула. Затворът ще е добър урок за него!

Източник: Crimesbg.com