Моника Валериева вече не разпуска в скъпи курорти за сметка на Андреа, но не й е зле – повярвайте ни!

Моника Валериева удари в земята футболни съпруги и „обикновени” златотърсачки.

Мнозина подозираха, че изкусителната моделка ще мине в нелегалност, щом приятелството й с Андреа приключи безславно. Двете силиконови сладурани се забавляваха няколко сезона да разгорещяват мъжки страсти и да дразнят Божинова, но днес не поддържат връзка.

Само преди едно лято обаче Моника Валериева разпускаше бронзово тяло в скъпи курорти и спа-центрове. Критикари й се подиграваха, че е новата „благотворителност” на певицата. Моделката обидено твърдеше, че произлиза от семейство с нелошо материално положение и не й трябва богата приятелка или „спонсор”, за да й осигуряват дребните луксозни радости в живота.

Малцина й повярваха обаче. Вярно, любимата на Кубрат Пулев избухва със старата си врагиня Николета, но Моника Валериева ясно показва, че тъне в разкош, щедро гарантиран от нейния Мечо. Любимият не пести лев и лукс, за да зарадва своята принцеса и за това имаме документално доказателство!

[caption id="attachment_331685" align="aligncenter" width="143"]Моника Валериева тъне в лукс И с бурка е опасна![/caption]

Моника Валериева тъне в лукс

[caption id="attachment_331687" align="aligncenter" width="300"]Моника Валериева тъне в лукс Аууу, за това могат да те арестуват в Дубай![/caption] [caption id="attachment_331688" align="aligncenter" width="300"]Моника Валериева тъне в лукс Домакините завиждат за ултрамодерната кухня, момичетата - на тялото. Всички - на розите![/caption]

Сладураната е обсипвана от хиляди рози, почивки и я возят в скъпи коли. Но това далеч не е всичко!

[caption id="attachment_331689" align="aligncenter" width="300"]Моника Валериева има Бентли Мечо не е от тези, които удрят по масата на сбогуване с претенции: "Ключът от колата и силикона на масата!"[/caption]

Моника Валериева се похвали с чисто нов подарък, гравиран с нейното име, видя kliuki.bg. Тя благодари за щедростта на любимия си и в социалните мрежи. Публикува снимката на своята коледна изненада и щедро обеща на своята най-близка приятелка да й заема луксозното возило.

На закачките, че е била много послушно момиченце, моделката отговаря повече от лаконично. Моника Валериева няма нужда от Добрия старец с адрес в Лапландия – тя просто била много обичана!