Митко Цонев отново в БНТ, това е последна информация! Цонев се завръща там, където изгря неговата телевизионна кариера

Повечето помним, че Митко Цонев дълги години беше водещ, а и редактор на "По света и у нас". А това е сериозна школа в журналистиката. Цонев също така участва и в "Тема" и "Петък 22". А две години той беше част и от  доста нашумялото предаване "В неделя с...". Именно след като Вяра Анкова го свали от ефир тръгнаха слухове, че с Митко Цонев са се скарали и той вече не иска да работи в БНТ. Затова беше изненада новината за завръщането му, която се разпространи и от изданията "Дневник" и "Всеки ден".

[caption id="attachment_311316" align="alignright" width="300"]Митко Цонев отново в БНТ Митко Цонев отново в БНТ[/caption]

Сега зрителите ще могат да гледат Митко Цонев в предаването "Още от деня", което е половин час засега, но се очаква времето му да се удължи на един час, а по-нататък може би дори на 90 минути и ще се излъчва във времето, по което и досегашното му предаване с Цветанка Ризова "Лице в лице", научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_311315" align="alignleft" width="300"]Кратко продължи тандема Ризова и Цонев Кратко съществува тандема Ризова и Цонев[/caption]

Самият жирналист Димитър Цонев споделя, че е бил изненадан да получи точно такова предложение от Националната телевизия, но сам призна, че много неща го свързват с БНТ и не е мислил много, а бързо е приел отправената му покана да работи отново за "родната" му телевизия. С него в "Още от деня" като продуцент ще се включи и Уляна Пръмова, която също напусна редиците на Би Ти Ви наскоро.