Мис България иска сериозна афера с гръцки олигарх

Венцислава Тафкова си пада по мъже с пари и това е видно. Иначе защо не мечтае за някой местен хубавец, а реши да си фантазира за гръцки олигарх?!

Да, Мис България въздиша по милионер от Гърция, който иска да я премести при себе си. Проблемът е, че това се случва само в сънищата й.

23-годишната миска мечтае да живее или на остров Тасос, или в Халкидики. Именно на тези две места тя си представя, че се люби с милионера в негови вили.

Мъжът до Венци Тафкова имал бизнес с нефт, но основната му работа била свързана с недвижими имоти. Той изкарвал купища пари и ако направи Мис България своя жена, тя до края на живота си няма да работи. Това е само част от мокрите сънища на Тафкова, която повече от Благо Джизъса не е виждала в леглото си.

Разбира се, такъв грък не съществува, тоест сигурно съществува, но не и в живота на Мис България. Видно е, че информацията, която е подхвърлила, е с цел реклама, но не й се получи.

Венци е жена за мъж като Джизъса и нищо повече. Факт е, че тя се срамува, че е спала с него, поради което отрича. Дори за нея може би не е приятно да е просто бройка в тефтера на най-големия женкар у нас, но реалностите са такива.