Селена Гомес буквално попари милионите си почитатели по света!

Ексклузивно видео с неочаквана и разтърсваща изповед на прелестната Селена Гомес хвърли в шок милионите й почитатели по света. Видеоклипът на Селена Гомес е записан съвсем скоро и е правен в домашни условия. На него певицата се намира на леглото в спалнята си и е по-откровена откогато и да било досега.

Видеото е кратко като времетраене, но потресе феновете на Селена Гомес, защото в него тя сякаш "пада на колене" пред човека, който съсипа живота й - Джъстин Бийбър. В черно белия видеоклип Селена Гомес с насълзени очи признава: "Винаги ще те обичам, каквото и да говоря и каквито и думи да изричам". Като този текст е взет от известна поп балада.

[caption id="attachment_317977" align="alignright" width="300"]Селена Гомес Селена Гомес изля душата си в домашно видео[/caption]

На пръв поглед любовното признание на Селена Гомес изглежда съвсем нормално и невинно. То можеше да предизвика дори екстаз у феновете й, но ако се бе случило преди няколко години, когато връзката на Селена Гомес и Джъстин Бийбър наистина бе красива и истинска.

Факт е обаче, че заради лошото отношение и изневерите на Джъстин Бийбър, който неведнъж публично унизяваше и зарязваше влюбената Селена Гомес, тя влоши не само кариерата, но най-вече здравето си.

Припомняме, че Селена Гомес страда от автоимунното заболяване лупус, чието лечение изисква минимум напрежение и никакъв стрес. Проблемите и мъките, които й стовари Джъстин Бийбър обаче, вече на няколко пъти са причина Селена Гомес да лежи в психиатрична клиника и то за близо месец.

Семейството на Селена Гомес е твърдо против връзката й с Джъстин Бийбър и се опитва да я предпази по всякакъв начин. Явно обаче самата Селена Гомес предпочита да продължи да го обича, дори и да се самоунищожава с тази любов.

"Селена, спасявай се! Остави човека, който отне щастието и здравето ти! Млада си. Искаме те здрава и щастлива, а с него това никога няма да стане", пишат верни фенове на Селена Гомес в мрежата. Но певицата очевидно е на друго мнение.