Мила Роберт е резултатът от един пълен провал на Ваня Щерева като майка. Сценаристката не е възпитала изобщо дъщеря си и това е срам, който вече няма заличаване.

Както е добре известно, младата певица предизвика скандал с участието си в „София Прайд” тази година. Както беше облечена в цветовете на българското знаме, захвърли горницата си и се озова отдолу с дреха в цветовете на ЛГБТ общността.

Наскоро се появи информация, че Мила ще бъде съдена за поругаване на българския флаг. Прокуратурата се е самосезирала и се очаква да има огромна парична глоба за певицата.

Най-жалкото е, че Роберт дори не съжалява за постъпката си. Тя се извини с половин уста, но всъщност действията й не са никак случайни. Мила от малка ненавижда патриотизма и го смята за смешен.

„Да се биеш в гърдите, че си българин и да изтъкваш колко е велика България... смешно ми е. Патриотизмът, онзи с гайдите и танците с цървули, винаги ми е бил смешен.”, споделя певицата.

Тя не спазва нито един български обичай и за нея е глупаво да говориш на български език дори вкъщи, ако живееш в чужбина.

„Аз съм дете на света. Тези деления по националност, сексуална ориентация, раса и прочие са ми чужди”, разкрива още Мила Роберт, която се прави на велика певица, а преди време я отрязаха в „Х Фактор” още на кастинга. Колкото е културата й, толкова е и пеенето й.

Източник: Crimesbg.com