Миа Сантова ще стане майка почти едновременно със Сашо Кадиев, Теодора и Вили Марковска

Миа Сантова е само на крачка от сбъдването на своята най-красива мечта.

Водещата очаква до няколко седмици първата си рожба, научи kliuki.bg. Миа Сантова опази тайната си прилично дълго време, но папараци на изданието „България днес” се сдобиха с неопровержимо доказателство, че чудо все пак ще я споходи.

[caption id="attachment_333932" align="alignright" width="300"]Миа Сантова ще има бебе Най-благата вест върна усмивката на Миа Сантова[/caption]

Блондинката очакваше бебе през 2013-та година, но инфекция предизвика загубата на плода само два месеца преди то да се роди. Миа Сантова по-късно даде интервю за ТВ7, в което сподели, че това е най-ужасното нещо, което й се е случвало. Почувствала се остаряла с десет години и само подкрепата на любимия й мъж я държала на крака. Времето щяло да излекува болката й – нищо друго.

Нещастната жена сподели в ефир, че единственото, което иска в живота, е да си има бебе един ден. Две години по-късно мечтата й обещава да стане факт и да даде надежда на други в нейното положение.

Миа Сантова беше първата от общо три популярни дами, които понесоха загубата им да бъде публично коментирана. Златка Димитрова и Софи Маринова също трябваше да отложат най-щастливите си мигове. Щастливата новина може да им даде надежда, че нито здравословните проблеми, нито възрастта са непреодолим проблеми.

Миа Сантова ще стане майка в началото на пролетта. По същото време ще прегърнат първи рожби още неколцина популярни личности. В очакване на децата си са Теодора, Вили Марковска, Сашо Кадиев и Дичо.

От kliuki.bg пожелаваме на Миа Сантова и половинката й Станислав, думите на водещата "Много се надявам да имам здраво детенце някой ден" да станат скоро реалност.