Мегз и риалити форматът "Кралицата на Инстаграм" са истински бум в нета!Миглена Каканашева - Мегз

направи невиждан фурор с онлайн риалитито "Кралицата на Инстаграм". Дизайнерката успя да предизвика дори война в Нова телевизия, в която място не можели да си намерят, че един интернет канал е откраднал златна кокошка като Каканашева. [caption id="attachment_409305" align="alignright" width="240"]Мегз Мегз направи бум с риалитито в мрежата[/caption] Мегз обаче не обръща внимание на "дребнотемието", а живее заради сериала си. Ето какво разкри тя за третия епизод в мрежата:

"Епизод 3 на риалитито ми е онлайн. Искам да ви кажа нещо - гледах го около 10 пъти и се чувствам странно. Била съм в много риалита и по-големи и по-малки, но за пръв път преживявам това да мога в реално време да гледам нещата отвън и чувството е разтърсващо.

Това са моите момичета - аз прекарвам с тях всеки ден. Виждам реакциите им пред мен и изведнъж - ги виждам други в изповедите им. Започнахме да имаме лека конкуренция, завист, леки преструвки и лицемерие и говорене зад гърба. И това е истинската магия на едно риалити. Това, че всички ние сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. И това не е защото сме красавици, модели, дизайнери, певици или актриси, а защото сме хора и живеем. А най-голямата магия на живота е, че никой и нищо не е само лошо или само добро. Вече се чувствам и като зрител и нямам търпение за друг епизод, защото очите ми на водеща и участник на моменти се оказват много слепи. Нямам търпение да видя историите на моите момичета. Не само като 6 кандидатки за короната, а като 6 млади, сега опознаващи света момичета, чиито образи може да познаете навсякъде около вас и във вас самите. В епизода мои помощници и ментори на момичетата са невероятната Biliana Yotovska/Биляна Йотовска и прекрасният ми Ангел на МЕГЗ Бояна Маринова", повдигна леко завесата на епизода Мегз.