Наш известен сайт втрещи с платени глупости срещу Крисия Тодорова!

Свобода на словото е едно, а да бълваш лъжи и злословия на килограм, е съвсем друго. Това обаче явно не е ясно на наш известен сайт, който вече дни наред залива с гнусотии, приличащи на платени измислици, срещу детето-чудо Крисия Тодорова от "Шоуто на Слави".

След като в няколко очевидно злобни статии се изписа как бащата на Крисия бил фалирал и имал намерение да богатее на гърба на детето си, как майката на Крисия била танцьорка на пилон и как самата Крисия живеела като разглезена принцеса, днес въпросният сайт надмина себе си по цинизъм.

[caption id="attachment_307771" align="alignright" width="300"]Сайтът прекали с гнусотиите си! Сайтът прекали с гнусотиите си![/caption]

Псевдо журналист от сайта /чието име дори не фигурира в бълвоча/, реши да изстреля непростима обида към талантливото момиченце от Разград, което по думите му, не изпълнило добре снощната песен в "Шоуто на Слави", а пяло с множество грешки и неточности. Които не останали скрити за Слави и Ку-Ку бенд. Ако хвърлите едно око на този и останалите текстове в сайта, няма как да не разберете целта им - да оплюем Крисия, за да възхвалим конкурентката й Симона от Свищов.

luja

luja3

Сайтът обаче стигна дотам, че да излъже най-безсрамно как снощи самата Крисия признала на Симона: "Ти си по-добра от мен!". Интересно къде е чул това журналистът и кой му го е казал?!... Или просто е седнал, почесал се е по носа и е сътворил "материала на живота си" за евтин хонорар.

luja2

След целенасочения обстрел срещу Крисия Тодорова много читатели се вдигнаха на бунт, обвинявайки сайта в продажност и разпространяване на платени материали. Когато това се прави срещу възрастни хора, иди дойди. Но, когато жертвите са малки деца, постъпката е непростима и дори подсъдна, смятаме ние от Kliuki.bg, както и болшинството от потребителите в мрежата.

Всеки има право на мнение и хората са тези, които решават кое дете да подкрепят. И е крайно гнусно някакъв сайт да вдига рейтинга /или стотинките за служителите си/ с брутални клевети срещу дете, чието единствено желание е да пее!