Момичето не издържа и разказа всичко пред обществото!

Шокираща истина за Боби и Златка Димитрова излезе наяве днес, когато едно момиче я разказа пред цяла България. Това е Гергана Йорданова - сестрата на убития по неволя от Боби Кирил. Гери не може да понесе повече спекулациите за състоянието на Боби и факта, че Черната Златка си прави пиар на гърба на една огромна трагедия.

"Става дума за брат ми. Брат ми, който беше убит от Боби, пък макар и неумишлено. Въпросът обаче не е само в това, а в думите на Златка и майката на Боби, които го изкарват като нещо уникално и единствено по рода си в нещастието. Той бил отгледан само от един родител. Че колко деца в тая страна са отгледани само от майка си или само от баща си. Ние сме едни от тях", плаче Гергана.

zlatka-bobi1От разказа на девойката стана ясно, че техният случай е същият, само дето тяхната родителка се е грижила не за едно, а за цели три деца. Най-малкото от които - Кирил, е бил убит.

Гергана не спира да плаче и да моли, както Златка Димитрова, така и журналистите да спрат да им припомнят всеки ден за най-голямата болка като постоянно навират в очите им болния Боби.

"Когато човек иска да помогне, помага. Без спекулации, публични сълзи и излияния и прочие. Не издържаме вече! Спрете!", настоява почерненото момиче, изгубило малкия си брат.