Вижте какво наговори неуката Пенка за родината ни!

Невероятен скандал се развихри, след като неуката циганка Пенка, станала за смях на всички, си позволи директно да ръси обиди за България в ефир. Огромната й наглост се видя в предването на Николета Лозанова, където наша Пена бе интервюирана подобно на звезда от също толкова "интелигентния" участник в Биг Брадър - Пацо.

Разговорът, който би накарал всеки втори средноинтелигентен българин да пожелае да грабне пистолета, се въртеше около личния живот на ромката и мнението й за "света на известните".

penkaА бомбата гръмна, когато Пацо директно я попита дали е спала с някого за пари през живота си. Тогава именно Пенка избухна в ироничен кикот и заяви, че тя не била попивателна гъба, за да поема нечистотиите на когото и да било. И че ако някога била приемала финансови предложения срещу услугите си, то отдавна нямало да се намира в "тъпата България".

"Да не съм луда да живея в тая скапана България, ако имах много пари?! В тази скапана страна не си никой, ако нямаш кинти. И аз нямаше да дремя тук и да се занимавам с простотиите й", изцепи нахално Пенка, което накара зрителите да изпаднат в дива ярост.

И с пълно основание, като се има предвид, че обидите и хулите за държавата ни /каквато и да е тя/, излизат от устата на същество, което не може да прочете правилно и първолашка читанка.