Меган Маркъл и Камила Паркър са скарани от години!

Бившата херцогиня на Бъкингам Меган Маркъл разкри каква е причината да не се понася с Камила Паркър и защо двамата с Хари са напуснали кралството. Мащехата на бившия вече принц е виновна за всичко това.

Оказва се, че Меган и Камила са били скарани от дълго време, но едно нещо преляло чашата. Когато жената на принц Чарлз засегнала детето на актрисата, тя решила, че не иска да живее повече така.

„Когато бях бременна с Арчи, Камила ми каза, че се надява да се роди бяло бебе, но и да е бяло, ще бъде с къдрици на негърче. Това ме шокира, за нея цветът на кожата беше всичко. Казах на Хари, а той побесня, обвини я в расизъм. Това беше краят.“, спомня си Маркъл, цитирана от американски медии.

Всъщност актрисата е наполовина негърка, тъй като само майка й е чернокожа. Затова днес и двете деца на Меган и Хари не са цветнокожи, а изглеждат досущ като брата на принц Уилям.

Меган Маркъл обаче никога няма да прости на Камила и я намира за лош човек. Тя дори стига по-далеч, като я описва като „дявол в човешки вид“ и не е само заради думите й за детето.

Камила е описвана отдавна и от други като неприятен и озлобен човек. Има слухове, че подобни неща като тези на Меган е говорила и на принцеса Даяна навремето, докато спеше със съпруга й. Това е причината да не се разбира и с кралица Елизабет Втора. Единственият човек, който я понася, е мъжът й Чарлз.