Меган Маркъл трудно преживява изневярата на принц Хари!

Въпреки че направи всичко за нея, отказа се от кралството, от парите на семейството си и от много привилегии още, принц Хари не успя да се откаже от полигамията. Оказва се, че по-малкият син на принцеса Даяна не може да бъде верен само на една жена.

Това разбра по най-тежкия начин Меган Маркъл, която вярваше, че ще бъде щастлива с този мъж до края на дните си. Той обаче я разочарова доста бързо след преместването им в САЩ.

Братът на принц Уилям е изневерил на жена си, а тя е научила по най-болезнения начин, чрез ровене в телефона му. Очевидно актрисата се е усъмнила в бащата на детето си, за да посегне на личните му вещи.

„Хари разби сърцето ми на парчета. Не знам дали ще мога да го погледна отново със същите очи. Предаде ме единственият човек, на когото имах пълно доверие в този свят“, вайкала се Меган пред хора от обкръжението си.

Според някои слухове това не е първият път, в който принц Хари изневерява. Някои от младежките му връзки са се провалили именно заради негови забежки в нетрезво състояние. На младини бившият принц беше постоянно по баровете и обичаше нощния живот.

Не се знае още дали Меган ще поиска развод на Хари, но това не изглежда много вероятно. Без неговата подкрепа тя трудно ще оцелее сред британската преса, която би я разкъсала, ако се разделят, при положение че той се отказа от всичко заради нея. От всичко, но не и от женкарството.