Николета Лозанова и Валери Божинов официално са в развод, имиджът на футболиста сринат!

Потвърдено и официално - Николета Лозанова и Валери Божинов са в развод, за което потвърди самата плеймейтка и водеща на "Папараци". Скандалът в семейството е огромен, а медиите гръмнаха от истината за мръсотиите, които Николета открила съвсем скоро за благоверния си.

Оказа се, че Валери Божинов системно изневерявал на половинката си, при това от много време насам, съобщи сайтът Хотарена.нет. Разкритията за Валери Божинов заплашват да сринат имиджа му до основи, тъй като налице са огромно количество провокативни снимки, чатове, смс-и и дори няколко негови регистрации в сайтове за запознанства. От които Валери Божинов имал връзки с дами от 16 до 50 години.

[caption id="attachment_337103" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова е в шок от разкритията, които видя с очите си[/caption]

Ужасът за Николета Лозанова е огромен, а самата тя вече подала скоростно молба за развод. "Лъжите на Валери Божинов са повече от брутални. Лъгал е Николета в течение на близо половин година, но най-страшното е станало, когато напусна ФК "Левски" и замина да играе в Италия", разкриват близки на Николета Лозанова.

Поради невъзможността си да бъде постоянно в Италия до съпруга си, заради предаването "Папараци", Николета Лозанова дори не подозирала каква зелена светлина му дава. Излязоха шокиращи данни за това как Валери Божинов редовно си устройвал срещи с резлични мадами - по една за всяка нощ и дори канел нашенки да му гостуват в Италия на негови разноски.

"Този мъж е бил като отвързан. Скъсал е синджира тотално, а семейството му е живеело в пълна лъжа и заблуда колко добър, верен и грижовен баща и съпруг е той. Николета е адски наранена, но гордостта й надви над всичко и реши, че няма да губи и минута повече с неверния си мъж", разказват свидетели на шока, който изживя плеймейтката.

Разбира се, в случая се намериха и такива, които злорадстват и твърдят, че самата Николета е виновна за съдбата си, заради непрестанните си обиди и злоба към бившата жена на Валери - Алисия. След като Алисия и Ники Михайлов скъсаха, първата, която се възрадва публично от раздялата им, бе самата Николета Лозанова. Дали това е възмездие за нея, или просто любовта й с Валери Божинов отдавна не съществува, тепърва ще се разбере.