Андреа се има за секси мадама, а не се вижда какво представлява!

Фолк дивата Андреа продължава да става за смях в социалните мрежи, мислейки, че е неповторимо секси и мъжете ще се избият за нея. Тя постоянно пуска свои разголени снимки, но върхът беше, когато пусна видео, в което се кълчи като в стриптийз бар.

На видеото ясно се вижда, че певицата не е от слабите жени. Коремът й е притиснат от банския костюм, за да не си личи, но той пак си личи. Андреа нарочно е избрала цял бански, за да не се вижда шкембето й.

Онова, което се вижда, обаче е целулитът по бедрата й. Бившата на Кубрат Пулев не може да го скрие дори с любимия си фотошоп.

Всеизвестно е, че Андреа има силикон в бюста. Тя си по сложи преди около 10 години, и то по настояване на Кобрата. Боксьорът си пада по пищни мадами, а някога Теодора Андреева беше плоска като дъска.

Изпълнителката на „Хладна нежност“ е отчаяна в търсенето на мъж. Тя не може да намери заместник на Пулев, но и не намалява изискванията си. Иска хем да е красив и във форма, хем да е богат. А в същото време тя му предлага едно немного слабо 35-годишно тяло.