Емилия иска да е била с Жорж Башур много по-отрано!

Чалга певиците не бликат от ум, но това, което Емилия разкри в социалните мрежи, може да се счита като върха на глупостта. На практика тя призна, че й се ще да не е била с Коко Динев, което автоматично значи, че й се иска да няма деца от него.

Преди няколко дни певицата се опита да се направи на оригинална, като честити рождения ден на настоящия си съпруг, а в честитката написа, че съжалява, че не го е срещнала по-рано.

Ако го бе срещнала по-рано, сега децата й Иван и Мира нямаше да са на този свят. Или е прекалено глуповата, за да го осъзнае, или е загърбила всичко отпреди Жорж, включително и децата си.

Думите не са просто думи, а рефлектират върху децата. Как биха се почувствали те, щом майка им открито признава, че иска да не е била с баща им. Това означава, че така и тях нямаше да ги има.

Емилия има дете и от Башур. Според някои слухове тя обичала най-много него, защото то е от любовта на живота й.

Децата на певицата от Коко често приспивали у баща си или у баба си, защото им било тежко да гледат майка си с друг мъж.

Емилия по принцип не се слави като майка на годината. Когато роди всяко едно от децата си, тя бързаше да се върне на сцената, обикновено й трябваха не повече от 2 месеца, а бебето хвърляше на майка си.