Кралят на ринга раздава автографи на световно тютюнево изложение

Един от най-великите състезатели в тежка категория на световния бокс - Майк Тайсън зарадва своите фенове с отличното си здравословно състояние, след като в последно време звездата в тежка категория лекува стари спортни травми. В петък следобед Железния Майк посети най-голямото изложение за тютюневи изделия в света – Интертабак, където приветства почитателите си и демонстрира топ форма и позитивно настроение.

Известният от близкото минало като “The King of the ring” (Кралят на ринга) се превърна в голямата сензация на експозицията, като застана пред българския щанд на изложението и прекара почти цял ден в снимки с многобройните си фенове.

„Чувствам се страхотно в момента“, обяви пред Newmax TV. „Всички в дома ми сме благословени с това, което имаме и сме много доволни“, допълни шампионът.

Преди седмица Железният Майк беше засечен да купонясва по улиците на Чикаго с друга американска легенда на бойните спортове – професионалния кечист Рик Флеър (Светкавицата). През последните месеци Майк Тайсън посещава големи изложения и международни конференции в САЩ и по Света, за да популяризира своя нова продуктова линия, свързана с тютюневата индустрия. През тези пътувания не пропуска възможността да посети боксови мачове и спаринги на изгряващи звезди и да им даде по някой ценен съвет за бъдещето. В професионалните среди често наричат Кралят на ринга боксовия мъдрец.