Виктор Стоянов е категоричен, че най-важната жена в живота му е неговата майка!

Мария Тарашманова знае отлично, че Виктор е много зависим емоционално от майка си и затова е побързала да се сближи с нея, за да се издигне в очите на любимия си. За да спечели една дама сърцето на Ергенът, първо трябва да спечели това на майка му.

Двете жени в момента се разбирали повече от чудесно. Постоянно се чували и дори излизали заедно без Виктор. Често пиели кафе заедно или пък ходели по магазините.

Фитнес маниакът много се радвал, че жената до него се разбира така добре с жената, която го е родила. Той обаче не знаел, че Мария полагала големи усилия, за да се случва всичко това.

Блондинката си мълчала за всичко пред бъдещата си свекърва. Тя не смеела да изкаже мнение, различно от нейното, за да не я раздразни и по този начин да утежни и отношенията си с Виктор.

Ергенът е категоричен, че жената, за която ще се венчае, трябва да бъде приятелка с майка му. Това е най-важното условие, което той има.

Ситуацията за Мария не е особено приятна, тъй като Виктор споделял всичко първо с майка си, а чак след това с гаджето си. Ако имал проблем, той първо търсел съвета на майка си, а не този на възлюбената си.

На 32 г. един мъж няма как да се промени и е повече от ясно, че ако Виктор и Мария създадат семейство, между тях винаги ще бъде и майката на Ергенът. Дали това ще е фатално за връзката им, времето ще покаже.