Мария едва получи „онзи” пръстен и бърза да гепне чеиза на Гущеров

Мария получи заветния пръстен с диамант и вече обяви датата за втората пищна сватба в живота си.

Попфолк дивата току обяви, че Гущеров я поискал официално и не смята да става от онези вечни годеници. Мария е обиграна мадама и не й минават тия, убеди се kliuki.bg. Знае се- „Дългата любов – кучета я яли” или „Годежът е като шлейф. Колкото е по-дълъг, толкова повече прах събира.”

Докато Гущеров още е в еуфория, Мария енергично организира сватбата си. Дала пръстена за корекция и деликатно изпусна важно инфо в медиите. Снощи в предаването на Николета обявиха официално датата на сватбата. Ако казаното се потвърди, певицата ще стане законна милионерша на 17 януари с благословията на Църквата и клана Гущерови.

Защо точно в „Папараци” разгласиха тайната и защо точно в най-лютата зима ще вдига сватба Мария, можем само да гадаем. Продуцентите на Николета – Иван и Андрей са стари дружки на миньончето. Благодарение на тях тя се изяви като жури в „Мюзик Айдъл” и това е един от най-скъпите й професионални спомени. Нищо чудно свенливата булка да приеме в палата си (или в този на свекъра) Николета, за да сподели безценна информация за втората си сватба.

Зимната сватба не би трябвало да е проблем, когато разполагаш с пари и свободно време. Мария има и двете, а и сватбените агенции чакат само нея. Всички обаче знаят коя булка рискува да замръзне от студ! Тия, които „нямат време за губене”!

[caption id="attachment_330069" align="aligncenter" width="300"]Мария ще стане Гущерова на 17 януари КОГА?! На Голям ден Антоновден![/caption]

Мария отдавна получи развод от митрополията, но не това е поводът да се жени на Антоновден, когато навън е кучи студ. Хубавицата моментално беше заподозряна, че е „напълнила кошницата” (както би казал лорд Минчев)!

Откакто стана дама, певицата е безукорна в поведението си. Те не би си позволила да роди наследника на Гущеров без благословията на закона и Църквата. Новата съпруга на бившия й може да прави впечатление със стил, но пък Мария няма да допусне бебето да й бъде шафер на сватбата!