Марина Мицич е била прекрасна абитуриентка, но и изкусителна жена преди да се окепази с корекции

Марина Мицич не спира да изумява феновете на „Къртицата”.

След като зрителите се нагледаха на щуротиите й в приключенското реалити, в крайна сметка натириха сочната брюнетка да си ходи. Тя обаче се превърна в реалити-легенда и скоро няма да стихне интересът по атрактивната й персона.

Вече има класации за всичките й изцепки в „Къртицата”, но никой не се потруди да класира тези от личния й живот. А Марина Мицич може да даде богат материал за това, смятат от kliuki.bg.

Хубавицата сълзи рони и трепери от обида заради обидния годежен пръстен с диамант, който получила от бащата на децата си. Станала Мис Университет, въпреки че била още абитуриентка. Чуди се на свекърва си защо й се сърди, а оставила едно от близначетата си да погълне бебешко олио и куп други щуротии с марката „Марина Мицич”.

Това, което бележи върха на безумните й попадения е решението да се подложи на ударно „префасониране”. Феновете на „Къртицата” са виждали Марина Мицич от времето, когато завършва средното си образование и до един смятат, че е била уникална красавица.

Но са я виждали, без да знаят, и малко по-късно. Преди да роди Джорджи и Никол Марина Мицич вече изглежда като жена. Доказателство за това е поредният клип на Лияна, в който участва.

В култовата песен „Като вещица” брюнетката позира в популярна книжарница и там просто е неузнаваема. Пухкавки бузи, без силикон и без загрозяващия ботокс – това е Марина Мицич преди да стане майка.

[caption id="attachment_314602" align="aligncenter" width="150"]Марина Мицич се снима за Лияна Марина Мицич прави това, което умее най-добре - хубавее[/caption] [caption id="attachment_314603" align="aligncenter" width="300"]Марина Мицич грее в книжарница Единственият път, в който ще видите Марина Мицич в книжарница[/caption] [caption id="attachment_314604" align="aligncenter" width="300"]Марина Мицич е дежурна по клипове Познахте ли я?![/caption]

Феновете на „Къртицата” не просто я харесват повече тогава, но и смятат, че изглежда на възрастта си. В сегашното си състояние никак не прилича на жена ненавършила 30 години!

Вижте каква беше Марина Мицич преди да хукне по пластични хирурзи: