Цветелина Грахич плаче след изпълнение на Симона Иванова

Малката сладурана Симона Иванова разплака Цветелина Грахич. Това се случи докато пееше невероятната балада на Лара Фабиан на име "Жу Тем". След изпълнението на Симонка, цялата зала беше в екстаз. Всички от екипа на "Шоуто на Слави" изказаха огромното си възхищение от това, което са чули. А майката на 8-годишното дете през цялото изпълнение гледаше с пълни със сълзи очи, видя Kliuki.bg. Тя бе видимо развълнувана от френската песен, която по принцип й била сред любимите и затова талантливото й дете я изпя именно на нея.

[caption id="attachment_307111" align="alignright" width="300"]Moni Симона Иванова разплака Цветелина Грахич с уникалното си изпълнение на "Жу Тем"[/caption]

Задачата пред трите финалистки в конкурса, провеждан в шоуто, за партньорка на смешния г-н Андреев бе да посветят по една песен именно на своята майка. И трите жени бяха гости на Слави Трифонов и с трепет споделиха своята радост от таланта на децата си.

Другите две деца Гергана Тодорова и Крисия Тодорова също развълнуваха публиката съответно с "Пей сърце" на Георги Христов и "Оу Дарлинг" на Бийтълс. Това постави Ку-ку бенд пред истинска дилема, защото утре зрителите ще трябва да видят как едно от момичетата напуска шоуто. Засега и трите деца изглеждат еднакво талантливи. Всяко момиченце е развито повече в различни стилове, но талантът и на трите е виден за цяла България.

Камерите не уловиха сълзите на Цветелина Грахич, но певицата призна, че е заплакала при изпълнението на Симона Иванова. То толкова я е трогнало, че е нямало как да се сдържи. Според Ку-ку бенд, малката Мони се е справила перфектно и е доловила по един невероятен начин точния диапазон за песента. Самият водещ също бе възхитен от това, което чу от Симона. Kliuki.bg също смята това изпълнение за феноменално. Симона Иванова с всяка песен доказва, че е с уникални музикални заложби.