Малина възпя „оня” пръст, за да се завърне под светлините на прожекторите

Малина се изложи здраво в напъните си да се върне във Висшата лига на чалгата.

Бабата на фолка все още е в неотразима форма и има крака, на които могат да завидят абитуриентките. Едновременно с това обаче не се оказа толкова работлива, колкото младата гвардия на „Пайнер”.

Феновете не я забравиха и още я обичат, но най-търсените и обожавани певица са други. За да върне времето назад и отново да яхне гребена на вълната, Малина реши да направи най-после трети албум.

Прекрасната вест зарадва почитателите, но малко по-късно хората останаха изумени. Вместо като доказаните във времето Глория и Ивана да се обърне към по-различна аудитория, Малина реши да впечатлява тийнейджърите, видя kliuki.bg!

Новата й надежда за песен-трепач се оказа парчето „Без извинение”. В него естествено пак се пее за жена с разбито сърце, но по-важното е друго. Акцентът в него е не друго, а средния пръст на лирическата героиня!

Близо петдесетгодишната Малина реши да забрави първите си почитатели, а да грабне вниманието на децата им. В крайна сметка - кой друг би се прехласнал по текст като: malina_pesen Така изпълнителката ще продължи да се радва на покани по клубове, вместо да се пъне като посестримите от „нейното” време на специални мероприятия и частни партита.

В дискотеките Малина със сигурност се чувства по-добре. Певицата е луда по ултракъсите тоалети и разголени пъпове!

Е, модните корифеи критикуват подобен избор след определена възраст, но пък изборът на звездата си има оправдание. Някои твърдят, че Малина я тресе „критиката”. Годините, на които е си имат истински чар, но и вървят с някои неудобства.

Ако видите певицата пак по сутиен на участие и скандално къса пола – значи я обливат топли вълни! Виж потресаващия химн на средния пръст, който изпя Малина: http://youtu.be/H9Co12QUklQ