Елен Колева вече няма търпение да си отиде тази толкова лоша за нея година!

2014-та определено не беше добра година за красивата Елен Колева. Броени дни до края й обаче актрисата отново не може да се почувства спокойна и щастлива. След като тази година сложи край на връзката й с милионера Александър Найденов, който й отмъсти като очерни името й пред света, днес Елен Колева получи нов удар.

Новината, която й съобщиха, буквално я срина, защото предателството е голямо. За да сте наясно припомняме, че от месец насам Елен Колева е неразделна с танцьора Атанас Месечков. Двамата се харесаха още след излизането му от Къщата на Вип Брадър и наистина не минаваше ден, без той и Елен Колева да се засечени някъде из столицата - винаги заедно.

[caption id="attachment_332108" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева научи за гадното предателство и измама на Атанас Месечков[/caption]

Близки до синеоката актриса разкриха, че след разочарованието и самотата от Сашо Майонезата, Елен Колева почти се е влюбила в даровития танцьор, който освен всичко друго, я отрупвал с подаръци и харчел като луд хонорара си от шоуто по нея. Това обаче се оказа поредната лъжа на Атанас Месечков и пореден жесток удар за Елен Колева, научи Kliuki.bg.

"Елен е страшно разочарована, след това, което научи. Не е на себе си. Защото разбра, че е пионка в играта на Наско Месечков. Човекът е решил да се хване с нея и да го играе двойка, само и само да изчисти името си и определението, което му стовариха, че харесва своя си пол. Само че нито Атанас реално харесва жени, нито пък иска да бъде с Елен - нищо подобно. Използва я цял месец и я развежда тук-тум като панаирджийска мечка, та барем хората му повярват, че е нормален мъж", разкриха близки до актрисата Елен Колева.

[caption id="attachment_332109" align="aligncenter" width="300"]Елен Колева и Месечков бяха нон-стоп заедно през последния месец Елен Колева и Месечков бяха нон-стоп заедно през последния месец[/caption]

Чаровницата научила целата истина от свои верни приятели, които й предоставили неопровержими доказателства за наклонностите на Атанас Месечков и бившите му приятели мъже. Разбрала, че е ползвана като пионка по шахматната дъска на танцьора, актрисата побесняла, както никога досега, а после изпаднала в срив.

"Очакваше се това да се случи, след като Елен избърза. След скандала с Александър Найденов трябваше да си даде повече време и да остане сама, а не да залитне по първия срещнат, който й свали звездите от небето", шушукат из светските среди на столицата.