Мечтата на Лора Караджова да роди едно здраво и добре износено бебе се сбъдна!

Певицата Лора Караджова от днес вече е майка. Тя роди момиченце, което ще кръсти Алиса. Новината бе оповестена от самата Лора, която написа във Фейсбук, че детето й се е появило на белия свят. Очевидно Караджова го е сторила от мобилния си телефон, тъй като тя все още не е изписана от клиниката и засега с бебето ще останат още малко там. Към прочувстваното слово на певицата в мрежата бе добавена и специална благодарност към една от родните банки за стволови клетки.

[caption id="attachment_327714" align="alignright" width="300"]Лора Караджова на седмото небе след появата на Алиса Лора Караджова на седмото небе след появата на Алиса[/caption]

Източници на Kliuki.bg разкриват, че Лора Караджова се е разплакала от вълнение при появата на бебето й. Тя не е успяла да се сдържи и когато са дошли да я видят и да й честитят нейни близки. Дядото на Алиса - известният солист на "Сигнал" Данчо Караджов, е бил в болницата по време на цялото раждане и е видял първите минути на своето внуче на този свят.

Бащата на Алиса е Валентин Славов. Той не се отделя и за миг от Лора Караджова и бебето. В момента е при тях и тримата се радват на новоизлюпеното си семейство. Радостта на таткото е много голяма. Той побързал да се похвали пред всички приятели и познати, че малкото му момиченце е дошло на този свят в отлично здраве.

Засега не е ясно как точно е реагирал на новината Део, който е бившият любим на Лора Караджова. Той изживя много тежко бременността на певицата, тъй като от години я уговаряше да си направят бебе, а веднага след раздялата им тя го направи с друг мъж. Затова се очаква бившият водещ на "Джубокс" да приеме тежко и новината за раждането. Той има нова жена до себе си, но слуховете са, че още не е забравил Лора Караджова.