Фики Стораро бързо се научи на мурафети от каките си в „Пайнер”

Фики Стораро разочарова целия си отряд с бойни фенки.Синчето на Човека-глас лесно постигна слава и обожанието на тийнейджърките, но и лесно се подхлъзна по калпавия пример на някои свои колежки в „Пайнер”, видя kliuki.bg.

Ангелогласният Фики Стораро е атакуван от безброй момичета, които го заливат с палави коментари, а момчетата да му завиждат. При всичките му награди, участия и баровски коли, това не е изненадващо. Той обаче е амбициозен младеж и към екстрите си е добавил твърде релефно тяло.

Фики Стораро се убива от тренировки (и съответните добавки), за да може да си позволи лукса да пуска любимите си „селфи” - та по мускули. Младата надежда на „Пайнер” не пропуска седмица, без да украси официалната си страница с подобни кадри – съвсем по примера на колежките си в чалга-гиганта.

[caption id="attachment_308838" align="aligncenter" width="300"]Както пее таткото на Фики Стораро: "Кой баща те е направил?! Искам да го поздравя!" Както пее таткото на Фики Стораро: "Кой баща те е направил?! Искам да го поздравя!"[/caption]

Така както куп перхидролки си пускат снимки с фрапантни деколтета, мини рокли или направо „по парфюм”, така и Фики Стораро дежурно показва ръце и крака от всеки възможен ъгъл.

Коментарите от почитателки обаче май са се поразредили, защото красавецът на тате прибягна до лошата практика на колежките с фотошопа. Пайнерките открай време лъжат почитателите си с фини глезени, талии, безупречна кожа и височина, но истината винаги лъсва!

[caption id="attachment_308836" align="aligncenter" width="300"]Какъв мъж, какъв исполин! Какъв мъж, какъв исполин![/caption]

Така и с Фики Стораро! И той пробва да се похвали с гигантски мускули и с предстоящи снимки на нов видеоклип, но бързо го изловиха в нагла лъжа. Бдителен фен пусна снимка на любимеца си само отпреди месец, където ръцете му изглеждат почти двойно по-малки.

[caption id="attachment_308837" align="aligncenter" width="300"]Но какви са му ръцете само месец по-рано?! Но какви са му ръцете само месец по-рано?![/caption]

Ако не е играл фотошопът, значи се е появила феята с вълшебната пръчица! В такъв случай пък, на Фики Стораро носът му би станал като на Пинокио!