Боксьорът Кубрат Пулев е станал баща за втори път. Той вече се радва на син, когото е нарекъл Спартак. Бебето се е появило на бял свят на 2 февруари в столичната АГ болница „Шейново“.

 

Майка на рожбата е Розали Петрова, която го дари и с дъщеря Христина преди малко повече от година. Припомняме, че Кобрата призна, че е станал баща на дъщеричка едва в края на 2022 г.

Спортистът най-после се осмели да говори за личния си живот и жената до него, без обаче да конкретизира коя е тя.

 

Кубрат Пулев стана татко на син, нарече го Спартак

Малката Христина носи името на майката на боксьора. Кобрата умишлено крие, че е станал баща за втори път, тъй като не иска да се шуми около личния му живот. Освен това се опасява бебето да не бъде урочасано от лоши хора. Той винаги е казвал, че иска да има три деца, но с Андреа така и не успяха да създадат поколение, макар да са правили много опити за това според техни близки.

 

Певицата пък многократно е заявявала, че държи първо да се омъжи и след това да мисли за деца. Годежът им продължи дълго време, но така и не успя да стигне до брак. Андреа бе тази, която приключи връзката им със скандал. Тя се раздели с боксьора за една нощ, като в продължение на часове заливаше социалните мрежи с откровения за изневерите му, за които по традиция разбрала последна.

 

Розали Петрова е жената, която успя да открадне Кобрата от Андреа. Двамата дори имат общ имот от 2019 г., когато спортистът все още бе във връзка с певицата. Очевидно в продължение на няколко години Пулев е имал паралелна връзка като накрая брокерката успя да излезе като победител от „войната“ и го дари с наследници.

 

В знак на благодарност за Христина, брокерката е получила златен часовник „Ролекс“. За момента обаче все още не е ясно какъв ще е армаганът за появата на малкия Спартак.

Източник: Уикенд