Криско е загърбил всякакви различия с майката на двете си деца!

Рапърът Криско доскоро беше в обтегнати отношения с жената, която му роди две деца, но днес това изглежда като минало. Цветелина Петрова бързо показа на Кристиян Талев кой е шефът в тяхната връзка.

Криско се уплашил, че при окончателна раздяла помежду им няма да може да вижда децата си и затова омекнал пред Цвети. Той станал друг човек, спрял да й държи сметка за всичко и поискал да загърбят скандалите, които иначе често присъствали в дома им.

Красавицата, която му роди Амая и Даниел, се съгласила, но вече е ясно за всички, че тя командва у тях. Дори приятелите на рапъра често му се подигравали, че е мъж под чехъл.

Цвети е решила повече да не работи. Преди да забременее тя беше стюардеса, но след като се залюби с Криско, изостави тази професия. От 3 години е на издръжката само на рапъра, а той не може да й кажи нищо.

Не стига, че само той носи парите в дома им, но и тя го кара да работи и вкъщи. Още щом се приберял, Криско се захващал с децата, сменял памперсите на малкия, хранел ги и се грижил за тях, докато жена му си почивала.

Криско много обичал децата си. За да може да ги вижда редовно, бил готов да изтърпи скандалите с Цветелина, която лесно се палила, макар да изглежда като миловидно момиче.