Крисия Тодорова пее и изглежда като принцеса, но тя и сестричките й са изправени пред ръба на мизерията

Крисия Тодорова не е приказно богатата принцеса от Разград, за каквато я обявиха съгражданите й.

Сладураната, която покори дори самия Желко Йоксимович с изпълнението си, крие зад вечната си усмивка голямата драма на баща си. Баровецът от Разград всъщност е потънал в гигантски финансови схеми, разбраха от kliuki.bg. Доскоро успешният бизнесмен се видял в чудо – не можел да изплаща огромните си кредити, а това поставя жена му и прекрасните им дъщери на прага на мизерията, пишат от „Всеки ден".

Преди три години Марин Тодоров Петров изведнъж изпада в невъзможност да покрива вноските по два огромни заема. Общата сума, която дължи на банките е в размер на 2,5 милиона лева. Всеки месец бил длъжен да плаща по 25 хиляди лева, но фалирал.

[caption id="attachment_306821" align="aligncenter" width="200"]Прекрасните сестри на Крисия и майка им за застрашени от мизерия Прекрасните сестри на Крисия и майка им за застрашени от мизерия[/caption]

Бащата на Крисия Тодорова дори не бил собственик на най-ценното си недвижимо имущество - хотел „Тифани". Кръстеният на първата му дъщеря обект бил ипотекиран, за да може да покрие разходите си. За да не изпадне семейството му в немилост, Петров прехвърлил по документи фирмата-собственик - „Калабрес", на позната от Велико Търново - Павлина Гешева. В действителност трой продължавал да е собственик и да прибира печалбата.

За да поддържа луксозния начин на живот на семейството си, таткото на Крисия Тодорова имал фирми за застраховане и селскостопанска дейност. Фирмата му „Магма 5" ООД е запорирана, а капиталът й е собственост на банка и на фирма за бързи кредити. Марин се простил с цели 150 хиляди лева заради необслужени кредити.

Положението не е толкова трагично, защото заедно с двама свои съдружници печели от фирма за отдаване под наем на селскостопанска автоматизирана техника.

Заради далаверите на баща си, Крисия Тодорова не се представя с истинската си фамилия – Петрова, твърдят близки на семейството.