Царят на баладите Графа върви все по-надолу и скоро ще е един от невзрачните певци, които малцина слушат. Този процес вече започна.

Само преди дни Владимир Ампов претърпя първия си голям крах. Концертът му на стадион „Васил Левски“ претърпя пълен провал. Едва 12 000 чуха и видяха изпълнителя да пее, а капацитетът на стадиона е 45 000.

На всичкото отгоре и тези 12 хил. са били трудно събрани. Наложило се само половин час след началото на концерта да бъдат пускани безплатно хора, тъй като нямало желаещи. След още половин час пък стадионът почнал да се изпразва съвсем, след като Графа отегчил аудиторията си с прекалено бавни песни.

Като цяло Ампов-младши върви надолу от поне година. Освен че концертите му вече не са така популярни, последователите му в социалните мрежи постоянно намаляват, а и никой не го търси за епизодични участия.

Графа сякаш е изгубил усета си за хитове. Феновете му започват все повече да негодуват от парчетата, които изкарва на бял свят.

Тъй като приходите му от музика са паднали и продължават да падат, Графа прави реклама след реклама, за да компенсира разликата в парите. Той се завъртя в няколко реклами по Би Ти Ви и се очаква да продължава в този дух.

„Той рекламно лице ли е или певец? Що за глупости прави“, негодуват слушателите му.

Източник: Crimesbg.com