Цвети на Криско е с изключително много интервенции по себе си!

Цветелина Петрова, която роди две деца на рапъра Криско, от години се прави на неземна красавица и че ражданията не са й се отразили, но истината е, че тя не е оставила природата да си свърши работата.

Цвети е подменена почти от глава до пети. Тя е изключителен фен на разкрасителните процедури под ножа и може би това е причината Криско все още да не може да й се насити.

Не е тайна, че гърдите на бившата стюардеса са изкуствени. Тя е напомпала силикон в тях, за да не изпусне известния си мъж, който я издържа.

Цвети обаче се грижи и за устатата си. Тя си избелва зъбите често, а причината най-вероятно е задоволяването на някои по-специални нужди на Криско в леглото.

В устните си пък има хиалурон, което е често срещана практика у младите момичета днес. Онова, което те не знаят, обаче е, че по този начин изглеждат като „кифли“.

Видна е приликата в някои отношения между Крисковица и чалга дивата Галена. Причината е, че Цвети си е пипала скулите и носа, за да стане красива.

Малко хора знаят, че жената до Криско си е правила и липосукция. Става въпрос за неоперативно премахване на тлъстини от корема. Това се е случило след първото раждане.

След всичко това е лесно една майка да изглежда поддържана и запазена. Въпросът е докога, преди всичко това да започне да се обръща срещу нея?

Източник: Vbox7.com