Кралица Елизабет Втора не одобрява фриволното поведение на Кейт Мидълтън!

Нов голям скандал назрява в Бъкингам, след като британско издание си позволи да публикува снимки на Кейт Мидълтън отпреди брака й с принц Уилям. На тях тя е с доста къси поли, а на една е дори с прозрачна рокля, през която се вижда цялото й бельо.

Кралица Елизабет Втора не е доволна от факта, че съпругата на един от престолонаследниците има подобни снимки. Според нея това е присъщо на една лека жена, но не и на една херцогиня.

Днес Кейт е съвсем различна. На финала на „Уимбълдън“ преди дни тя се появи с възможно най-стилното облекло. Миналото обаче я застига.

„Моите синове и внуци така и не разбраха, че леки жени не стават за брак“, се твърди, че е казала кралицата сред свои приближени.

Колегите на Острова пък акцентират, че кралицата никога не е харесвала Мидълтън, но през последните 10 години умело го е прикривала. Тя не таяла добри чувства към жената на принц Уилям заради свободолюбивия й характер. Всяка Коледа например Уилям, Кейт и децата им са при родителите на Кейт, а не при кралската фамилия, което не се нрави на Елизабет Втора.

Както е добре известно, кралицата ненавижда и жената на другия си внук Хари, при това съвсем открито. Затова принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралството и заминаха за САЩ с наследството от принцеса Даяна.

Елизабет Втора никога не е харесвала и съпругата на най-големия си син. Взаимоотношенията й с Камила Паркър са били винаги много сложни и неслучайно преди 40 години тя не позволи на принц Чарлз да се венчае за нея, а го накара да вземе Даяна.