"Шоуто на Слави" избра: Короната е за Крисия! Честито!

След два месеца невероятни детски изпълнения, "Шоуто на Слави" вече си има своята партньорка на г-н Андреев. Короната е за Крисия Тодорова. Честито на малката разградска сладурана. Тя бе избрана от Ку-ку бенд, а решението бе съобщено от водещия Слави Трифонов.

Във финала тази вечер Крисия Тодорова изпълни великолепната "Една българска роза", която в оригинал е на покойната Паша Христова. Криси се справи невероятно, а Дългия обяви това изпълнение за "толкова сладко".

[caption id="attachment_308409" align="alignright" width="300"]pobeditelka Короната е за Крисия Тодорова! Честито![/caption]

Другите две финалистки Симона Иванова и Гергана Тодорова също отново бяха брилянтни. Свищовската хубавица изпя "Пътнико свиден, пътнико млад" на великата Ани Павлова. Гери пък изпълни "Моя страна, моя България" на емблематични Емил Димитров.

Всяко едно от трите деца получи статуетка, която ще му остане за спомен от "Шоуто на Слави". Въпреки че короната бе дадена на Крисия Тодорова, останалите момиченца няма да спрат с уникалните си изяви пред публика. Като жест към трите Слави Трифонов и екипът му ще проведат концерт в родния град на всяка от финалистките. Така българите ще имат възможност да чуят прекрасните гласове на децата в Разград, Свищов и Стара Загора. В концертите ще вземат участие и отпадналите след кастинга деца.

Крисия Тодорова се превърна в любимка на цяла България през последните месеци. Тя събра най-много почитатели сред зрителите. В социалната мрежа те са 127 хил. и непрекъснато растат. Талантът на детето е огромен. По време на конкурса Криси възхити с уникални изпълнения като "Лане мое" и "Светът е за двама" в дует с Орлин Горанов. Именно тя се очакваше да спечели и така и стана.

Честито на Крисия Тодорова от Kliuki.bg! Короната е твоя, мило дете, на добър час!