Константин прояви дребнавост, по–подходяща за далеч по-младите му колежки

Константин изненада феновете – покрай дългогодишната си работа със суетни певици, усвоил най-неприятните черти от характера им.

Певецът се слави и държи да се показва като човек ларж, всеобщ любимец, който трудно се засяга и посреща с усмивка всяко неодобрение към личността му. В последно време обаче Константин май позагуби усещане, че е „над нещата” и показва я деблашка нетактичност, я – поведение на примадона, видя kliuki.bg.

Изпълнителят никога не е слагал завеса към личния си живот и медиите отразиха добре всички промени в него: любови, раздели, сватбата, раждането на Мариана, кражбите на дома му, втория му годеж, пътуванията и какво ли още не...Константин с радост обикаля предавания и издания, за да няма скрито-покрито. Далеч по-отразявана от него обаче се оказа Мария.

Съпругата на Гущеров се завърна на клубна сцена, даде две-три интервюта относно брачните си планове и медиите пощуряха. Сватбата й беше по-обсъждана и отразявана от кралска...и това май не се хареса на Константин.

В последното интервю певецът показа (без да ще?!?!) отношението си към Мария и най-вълнуващия ден в живота й. Колежката му била много щастлива, че точно в неговото заведение подновила участия, но в пощенската си кутия не намерил покана за сватбата й. Андреа обаче го поканила на рожден ден! konstantin И като стана въпрос за сватби, Константин случайно вмъкна, че чичо Митко Пайнера уважил само неговата сватба. Много негови колеги и колежки се оженили, но чалга-босът почел само неговото тържество! Не само издателят му, но всички гости все още казвали, че няма подобна сватба – такава голяма веселба спретнал!

Константин, който преди време нарече повечето си колежки „по-подходящи за Animal Planet”, доста се е засегнал, че не гуля за сметка на Гущерови. Мария наистина покани пет пъти по-малко гости и направи така, че само една медия да отрази мероприятието. Това обаче никак не повлия на интереса към него...и май това е истинската болка на Константин!