Колко мило, колко благородно... Извергът Георги Георгиев от Стара Загора, който наряза жестоко гаджето си Дебора Михайлова и почти я скалпира, излиза на свобода и ще си лежи на дивана вкъщи. Това решиха днес магистратите от пловдивския районен съд.

Ами нормално - много му е дошло явно на момчето в ареста, не му е комфортно, иска си домашната мусака и уют, саркастично коментират потребители в мрежата, която буквално се взриви след новината за промяната на мярката му за неотклонение.

Точно преди година съдът реши да остави Георги за постоянно в ареста, след като обвинението бе променено от "лека" на "средна" телесна повреда. Колко е лека или средна си знае само Дебора, но ето че Георгиев вече е на свобода до началото на процеса, което още не е обявено.

Близки до Михайлова изтръпнаха и не скриха, че са ужасени да не би той да потърси нея или семейството й. "Едва ли би посмял, но в тази държава всичко е възможно", клатят глави хората.

Знаем, че Георги е бил любовник на Дебора, докато самият той е бил женен и с малко дете от младата си съпруга. Последната също се зае да го защитава навремето, да я пита някой с кой акъл...

Източник: Crimesbg.com