По Коледа стават чудеса и днес в това се убеди от първо лице Любен Шумерски от Благоевград, който грабна чисто ново Audi A3 по време на откриването на зимния ски сезон в Банско нa 17.12.2022 г.

54-годишният късметлия изрови изпод снега сандък номер 11, който му донесе голямата награда от превърналата се в емблема за града под връх Тодорка игра „Ловци на съкровища”. Любен има собствен бизнес, занимаващ се с бои за автомобили. Той беше сред първите, които много преди 13 ч, когато беше старта на играта, се редиха на дълга опашка, за да пробват късмета си.

А той се усмихна на 32-ма от тях, които спечелиха разнородни награди от играта на Бъндеришка поляна.

Петима станаха притежатели на сребърни кюлчета или монети от Fibank. Петима от ловците на съкровища си тръгнаха от Банско с чисто нови мобилни телефони от „А1”, а перлата на Пирин – хотел „Кемпински Гранд Арена Банско” зарадва играчите с три награди – уикенд в хотела, ваучер за двама в СПА центъра и вечеря в ресторант „Коме Прима”.

От Maxsport пък подариха три ваучера, всеки на стойност от по 200 лв за пазаруване в магазина. Уикенди за двама в хотел „Стражите” и в хотел „Мура”, осигурени от “Балкан Холидейз”, също усмихнаха двама от изровилите сандъчета. Един от участниците, които бяха над 350, си тръгна с 24-каратов медал от WINBET. Печеливш сандък с номер 25 осигури сезонна карта за всички ски съоръжения в курорта на банскалията Николай Лечев, предоставена от „Юлен”. Петима от ентусиастите спечелиха по бутилка ароматно вино за една по-приятна Коледа, благодарение на Domaine Boyar, а един от най-усмихнатите участници, който беше дошъл на Бъндеришка поляна специално заради играта с лабрадора и приятелката си, грабна впечатляваща 6-литрова бутилка розе от BNK wines. Кока-Кола и Дженерали България подариха общо 5 комплекта, пълни с предмети, които са идеален помощник в ежедневието на новите си собственици.

Въпреки че снегът на този ден беше оскъден, доброто настроение и огромен интерес към събитието далеч не липсваха, а точно обратното.

Сезон 2022/2023 в най-добрия български ски курорт изненада посетителите си със страхотен купон, на който се насладиха на концерт на 100 Кила и гайдари, които пяха и свиреха едни от най-емблематичните фолклорни песни на фона на извисяващият се величествено и покрит със сняг връх Тодорка. Водещият на събитието – Део, не пропусна да излезе на сцената и да партнира на 100 Кила в част от авторските му парчета, което покачи настроението на макс.

Привечер програмата продължава с фолклорен спектакъл на ансамбъл "Чинари“, спиращо дъха огнено шоу, както и кулинарно представяне и дегустация на традиционни ястия, събрани в "Уникално Банско”.

Коледното чудо на Любен, спечелилият Audi A3 на откриването на Ски сезон 2022/23 в Банско

Коледното чудо на Любен, спечелилият Audi A3 на откриването на Ски сезон 2022/23 в Банско - Снимка 2

Коледното чудо на Любен, спечелилият Audi A3 на откриването на Ски сезон 2022/23 в Банско - Снимка 3

Коледното чудо на Любен, спечелилият Audi A3 на откриването на Ски сезон 2022/23 в Банско - Снимка 4

Коледното чудо на Любен, спечелилият Audi A3 на откриването на Ски сезон 2022/23 в Банско - Снимка 5

Коледното чудо на Любен, спечелилият Audi A3 на откриването на Ски сезон 2022/23 в Банско - Снимка 6