Кичка Бодурова се изхитри, не плати нито лев за дует с Ивана!

Съдбата се оказа благосклонна към Кичка Бодурова. На нея й се видяха много 272 лв., за да докара Панайот Панайотов на концерта си в Бургас. Точно толкова певецът поиска за гориво от София до морето, но колежката му отказа да ги плати. Вместо това тя пя с друга звезда, на която не даде нито лев.

Става въпрос за фолк дивата Ивана. Двете са се засекли случайно в Бургас и са изпълнили дует заедно. Публиката е останала много доволна, но най-доволна е останала Кичка Бодурова, която за без пари постигна това, за което беше готова да плати, когато покани Панайотов.

Кичка се слави като много материална жена, която мисли само за пари. Именно това впечатление оставя с някои от интервютата си. След напускането на „ВИП Брадър“ преди 7 години тя каза при Гала, че човек е толкова успешен, колкото имоти има, а тя има наистина много.

За Ивана пък реклама с естрадна легенда като Бодурова е добре дошла, тъй като изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ вече е доста позабравена от феновете на чалгата, които предпочитат младите певици, а не 53-годишната Ивана.