В „Като две капки вода” Азис открадна „на фотофиниша” победата от Жана, но това не й спести обвиненията в измама

Обвиниха Жана Бергендорф и „Като две капки вода” в нагла измама!

Снощният епизод на „Като две капки вода” върна славата на Азис като любимец на публиката и погали нараненото му его след няколко поредни загуби, видя kliuki.bg. Шоуто беше върхът, публиката се забавлява с непоправимите Зуека и Рачков, и се посмяха добре за сметка на Джуджи, която изживя невиждан триумф! С думи прости – както обикновено!

След предаването обаче не настъпи обичайното весело настроение по форуми, тлъсти шегички по адрес на продуценти и звезди и война между агитките. За втори път този сезон се появи грозно съмнение: Жана Бергендорф пяла на плейбек!

Червенокосото изкушение а-ха да грабне победата на вечерта! Беше бурно аплодирана и за прекрасно изпълнение, и за проявения героизъм! Красавицата пя с ужасен проблем с гласните струни, ментори, водещи и журЕ й съчувстваха, но пък изявата й беше трепач!

Колегите и я подкрепиха с оценки и само гласа на публиката й отне победата в „Като две капки вода” снощи! За нея щеше да е незабравима вечер, ако не я бяха обвинили, че мами!

Във Фейсбук се разгоря цяла битка между Жоро Янаякиев от „Сигнал” и гост – журЕто – Милица Гладнишка. Музикантът обяви, че мрази да го правят на маймуна и е повече от убеден, че Жана е пяла на плейбек: joro fb Приятели и последователи моментално го подкрепиха. Някои решиха, че първата част е била на плейбек, но втората – „открит микрофон”. Тогава се намеси Милица. Многостранно талантливата бивша участница и жури в „Като две капки вода” побесня при обвиненията. Разрази се твърде емоционален спор и до помирение не се стигна. joro militsa За втори път този сезон на шоуто има обвинения за използван плейбек, при това – от завършен професионалист! Продукцията със сигурност ще отвърне на удара още в следващия епизод.

Вижте как пя Жана снощи в „Като две капки вода” – беше ли истинско превъплъщението?!