Мартин Карбовски хвърли вината за явлението Азис върху българския народ! Популярността на фолк певеца се дължала на ниска култура!

Известният български тв водещ Мартин Карбовски взриви родния ефир с обвинение към българския народ. В неговото предаване бе излъчено интервю с поп-фолк звездата Азис, видя Kliuki.bg. Доста противоречив като личност, певецът сподели своите виждания за живота като цяло и бе върнат към детството си по времето на социализма у нас. Карбовски обаче обобщи цялото интервю с обвинение, че Азис е велик заради българския народ. Това той директно го заяви в ефира на TV7, без да се притеснява, че обижда много хора у нас.

[caption id="attachment_309737" align="alignright" width="300"]Martin Мартин Карбовски хвърли вината за Азис на народа[/caption]

Мнението на Мартин Карбовски е, че днешният български народ има изключително ниска култура и е много слабо интелигентен, заради което Азис е станал толкова популярен. Според телевизионния водещ, Васко действително има глас, но песните, които създава, са долни и не заслужават уважение. Това, че Азис е спечелил такава популярност сред нас обаче, накара Карбовски да обвини зрителите на предаването си. Той се обърна към камерата и заяви "Ваша е вината за Азис", визирайки народа ни под общ знаменател.

Самият певец пък отново показа голяма доза самочувствие с думите, че е най-известният българин. Само от време на време някой футболист му крадял славата, но за кратко, допълни Азис. Фолк изпълнителят счита, че това, което прави, се нрави на народа ни и той просто го радва. Карбовски пък използва именно тази радост на българите за жестоко обвинение към тях.

Мартин Карбовски е почитател на рок музиката и посмъртно мрази чалгата. Точно затова той посвети цяло предаване на считания за краля на поп-фолка у нас Азис. Целта на Карбовски бе да покаже колко ниско е паднала интелектуално нацията ни, харесвайки и почитайки личност като Азис. Всъщност май той успя да го направи, за жалост...