Шокираща не е, но със сигурност новината за сватбата на Камелия и Цветин изненада мнозина и не заради друго, а защото двамата не са я афиширали цели 7 години. Нещо, което изглежда невъзможно сред артистичните среди, но явно има начин и за това.

Ками и Цецо са се венчали през 2016 г. в тесен семеен кръг. На церемонията са присъствали едва няколко човека и от двете страни, както и по един свидетел за булката и младоженеца.

Двамата криеха брака си цели 7 години, докато самата Камелия не го разкри преди дни. По случай годишнината на връзката им тя написа в мрежата, че се гордее, че е съпруга на Цветин и че за нея това е чест и привилегия.

Певицата се запознава с бъдещия си съпруг, когато е на 26 г. По онова време обаче Цветин е едва на 19 г. и това е причината майка й Йорданка да не гледа с добро око на тази връзка в началото.

„Майка ми е човек на сигурността. Тя искаше за мен по-голям мъж, зрял, улегнал, със стабилна професия. Аз обаче не се отказах от Цветин и с годините майка ми също разбра колко важен човек е той в моя живот.”, споделя Ками.

Тя доказва огромната си любов към него още в самото начало на връзката им. Цецо заминава в казармата и е нормално да се счита, че една 26-годишна красива жена ще си намери друг през това време. Камелия обаче го изчаква и след като той излиза, отново си го взима за себе си.

Интересното е, че през всичките тези над 25 години любов Ками не афишира връзката си с Цветин. Да, всички знаят за него и го познават, но двойката не обича да показва личния си свят.

Цветин е човекът, който помага изключително много за сценичното поведение на Ками. Тя е била много срамежлива, въпреки че още през 90-те изглеждаше като секс боба. Макар и по-млад от нея, той е бил по-отворен като характер и я накарал да спре да се притеснява.

Например през 2006 г. Камелия била под страшен стрес как ще излезе в „Плейбой”. За да свали напрежението от нея, Цецо я снимал всяка нощ гола и така тя свикнала да се снима без дрехи.

Камелия няма музикално образование, но разбира, че може да пее и майка й лично я води в Димитровград, за да подпише с „Пайнер”. По онова време Ками си се представяла по-скоро като модел, защото вече имала титлата „Мис Чипровци”, но се оказва, че друго й е отредил Господ.

Източник: Уикенд