Кали може да е номинирана от съквартирантите, но таткото на третия й син я трогна до сълзи

Кали също като Иво Аръков изкара единствен по рода си рожден ден!

Чепатата фолкпевица и многодетна майка изкара личен празник далече от любимите си хора. Рождения й ден обаче със сигурност беше такъв, че няма да се повтори никога.

Кали посрещна поредна годишнина без целувка от мама, синчетата и любимия Влади, но поздравена от съквартирантите във ВИП Брадър2014, научи kliuki.bg. Е, като е подписала договор срещу приличен хонорар, певицата няма да се сърди. Само, че едва ли си е представяла празник сред хора, които ще я номинират, защото ги юрка от ранни зори!

Не е ясно как Кали е понесла опасността да отпадне втора от играта, но поне е дала повод на съквартирантите да се нахранят (и напият) добре. Големият брат няма да остави една от дисциплинираните си звезди без купон! Само стискаме палци Жени Калканджиева и Зоница Линдарева да не са се хванали за косите, че да опропастят и този празник!

Едно научихме със сигурност. Любимият мъж на Кали не подмина рождения й ден, без да я зарадва! Певицата, която празнува с чужди хора получи сигурен знак, че навън я чакат не само момчетата, но човек, който я обича силно.

Влади явно се е споразумял с Големия брат и е нарушил ветото за липса на връзка с външния свят. Певицата била изненадана със специална заря, която трогна не само нея, но и обитателите на Къщата!

[caption id="attachment_326989" align="aligncenter" width="300"]Кали има рожден ден! Кали празнува наругана и номинирана, но много обичана![/caption]

Изненадата на Влади и приятелите му толкова развълнувала съквартирантите, че и най-саркастичния във ВИП Брадър 2014 се умили. Евгени Минчев остави на Кали възможност да се зарадва на подаръка и оцени жеста като много мил. Влади на Кали празнува празника на Надето Любопитното е, че Влади все пак купонясва на рожден ден! Любимият на Кали се почерпи за здравето на половинката на Коцето, която празнува същата вечер!