Гръм е рая! Сузанита и Марк Славов са разделени, пише Kliuki.net. Бременната певица сама разкри, че с бащата на детето й вече не са заедно и изтри всичките им снимки.

Двамата с Марк вече не се следват в социалната мрежа и Марк също е изтрил снимките си със Сузанита.

От няколко дни насам тя публикува само тъжни постове, в които излива мъката си, макар и без да конкретизира какво точно се е случило.

„Нали не си помислихте, че и ние, „известните“, нямаме никакви чувства и не ни се случват лоши неща?! Животът понякога е несправедлив. Случват ни се нещастия, не ни върви понякога или изпадаме в дупки. И да сме изгубили нещо, да не спираме да вярваме. Който ни обича, ще остане“, емоционална е Сузанита в постовете си.

Феновете й я затрупват в писма и въпроси какво се е случило, но засега щерката на Орхан Мурад отказва да коментира. Последователите й са притеснени за бебето и се питат да не би нещо лошо да се е случило с него, тъй като Сузанита изтри всичките си снимки с коремче.

Според запознати, певицата е афектирана от раздялата с Марк Славов и решила да зачеркне всички спомени, свързани с него.