Май се чува гръмовен тътен във връзката на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Синът на Катето Евро постоянно се хвали колко много си пасват с актуалната си половинка и как добре се разбират. Да, ама не.

Водещият и актьор и моделката не спират да обикалят дестинации, а доста по-младото му гадже постоянно го ръчкало да пътуват и  пак да пътуват по чужбина.

Тя не се стряскала, че Александър има борчове за изплащане и че банките не чакат, а си искат дължимото.

Той се раздели с майката на единствената си щерка Таня Тончева именно заради битовизми. Мамин Сашко направо изтерясвал, ако няма прясно приготвена храна, ако не е чисто и подредено в дома му или го притискали сметки за плащане, разкриват очевидци.

Това вледенило отношенията му с Таня и затова той хлътнал по Ивелина. Но рано или късно тези неща застигат хората, които живеят под един покрив.

В последно време Сашко все повече недоволствал от Ивелина, която била всичко друго, но не и перфектната домакиня. Заради безкрайните екскурзии по света нямал и достатъчно финикийски знаци, за да си наема постоянно чистачка. И ето че все по-често се чувал гръм в Рая в отношенията му към актуалната му половинка, доверяват злите езици.

А Таня доволно потривала ръце, че и Ивелина се оказала неподходяща за бившия й.