Камелия не се чувства удобно с произхода си, което е срамно!

Бившата пайнерка Камелия показа изключително лоша черта от своя характер. Тя демонстрира лесна смяна – от гордост в унижение.

Певицата от години твърдеше каква българка е и излизаше на концерти с рокли в цветовете на българското знаме.

Днес обаче вече е друго. Камелия призна в социалните мрежи, че я е срам от произхода си. Публикация, която сама по себе си е срамна.

„Днес за първи път в живота ми , ме е срам, че съм българка. Това, което гледах в Народното събрание ме накара да се почувствам унизително.“ - написа неособено грамотно Ками в профила си в Инстаграм.

Един истински българин не би трябвало да си промени любовта към родината заради продажните ни политици, които са доказани национални предатели. Очевидно обаче Камелия толкова много години се е преструвала, че е горда българка, а в същото време й се е искало да бъде германка или французойка.

Певицата обаче е зле с чуждите езици и надали ще се справи зад граница. Затова не е зле да си мери приказките за българите, част от които я обичат, въпреки че от години изглежда не на жена от сферата на музиката, а на една от онези, практикуващи най-древната професия.