Новината гръмна днес сутринта!

Любимецът на Ку-Ку бенд Иван Стоянов, който доведе до ужас музикантите от екипа на Шоуто на Слави с факта, че влезе в болница с инфаркт вчера, днес отново е водеща тема по медиите.

Само че в сегашната ситуация за добро. Сигурно Дългия е бесен от опашатата лъжа, която изфабрикува роден четирибуквен сайт и едва не погреба китариста. Оказа се обаче, че Иван Стоянов не е получавал инфаркт, а е бил откаран при лекарите в прединфарктно състояние. Това също крие риск, но състоянието му бързо е овладяно.

ku-ku bendБлизките на Стоянов обясняват, че Иван няколко дни е вдигал високо кръвно, но въпреки това не се е ограничавал и се е тъпкал с мазни и вредни храни. Апетитът му бил завиден, а той не искал и да чува за разтоварваща диета и смъкване на килограми.

Това дало своето отражение и в един момент Стоянов се почувствал зле. Той няма да остане в болницата по празниците, а ще се прибере при своите, където колкото и да се опъва, ще трябва да се подложи на хранителен режим, за да подобри здравето си.