Изневерите на Ники Михайлов ще лъснат една по една в предаването на Николета

Изневерите на Ники Михайлов ще цъфнат в национален ефир в най-скоро време! ...Или поне така намеква интригантката Николета!

Уж помъдряла, уж в най-щастливото време на живота си живее Николета, но пак до Алисия и първата голяма любов в живота си опря!

Палавата госпожа Божинова подхвърли на алчните за сензации приятели във Фейсбук кадър, с който иска да подскаже какво ще гледат в следващите епизоди на предаването.

Наред с вездесъщия професор Вучков, клюкарите ще се насладят на истинско пиршество за погледа им. Ако се вярва на намеците й, папараците на Николета са заснели Злати Райкова и Преслава. Присъствието им в предаването няма да е ей така, а обвързано с Ники Михайлов и Алисия, заподозря kliuki.bg izneverite na niki- В пространството отдавна се носят слухове, че отмъстителната Николета е успяла да се докопа до доказателство за изневяра на бившия. Изглежда мигът на истината е дошъл! nikoleta След като неизвестен е зачертал лицето на Алисия с червена линия, явно някоя друга мадама е заела мястото й в леглото на Ники.

За изневерите на Ники Михайлов отдавна се говори и една от заподозрените беше Преслава. Мълвата, че вратарят е бил с нея вечерта преди страшната катастрофа на магистрала "Тракия" не беше поредната безпочвена клюка. А Златка Райкова няма какво да напомняме! Тя може вече да е „добро момиче”, но певицата още трепери при спомена за нея и Валери Божинов.

Като доказателството е налице, на Николета й остава само злорадо да подхвърли: „Oops I did it again!” Остава да видим дали папараците са заснели някоя от изневерите на Ники Михайлов или Ни Ло пак се прави на интересна в мрежата!

http://youtu.be/a2A6dHM1jMM